Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Sep 27, 2023

Vi leverte en av sesongens dårligste prestasjoner på Åråsen, uavhengig av trener - og stemningen i podden er også deretter. Bunnivået vårt er helt forferdelig. Dette er rett og slett vondt å se på. Ola Hobber Nilsen levnes også liten ære, uten at han får skylda for at ting ble som de ble.

Vi spilte inn dette...


Sep 20, 2023

Rosenborg fikk sin første uavgjort i serien etter at Svein Maalen tok over mot Bodø/Glimt. Ole Selnæs var tilbake, Ole Sæter scorte på straffe, og dommer Saggi hadde full kontroll. Det er selvfølgelig litt å snakke om da. I tillegg skal vi jo snart spille kamp på Åråsen, det har kommet rykter om et nederlandsk...


Sep 13, 2023

Landslagspause er jo alltid noe herk, men til tross for at ingen kamper har blitt spilt (for a-laget herrer, ja), så har det skjedd litt siden sist allikevel!

Ryktet om Ole Selnæs viste seg å stemme, og like bak fulgte også Ole Sæter med sin signatur. Og så er sesongen over for Eddi Tagseth. Så da må vi snakke...


Sep 8, 2023

Rosenborg leverte nok en ynkelig bortekamp, denne gangen i Tromsø. Vi tapte 3-1 til slutt, men det kunne vært verre. Og så er det landslagspause. Og så er Carlo borte. Vi går gjennom stallen etter overgangsvinduet og forsøker å oppdatere "tier-lista" vår.

OBS: Denne episoden ble spilt inn tirsdag kveld, og vi...