Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jun 28, 2023

Endelig skulle vi tilbake til artig og angrepsvillig 4-3-3 igjen...!

Så ble det smell og vondt og tvil og beven. 0-3 sto det til slutt, og det er tross alt ikke det går så ræva på Lerkendal. Hva skjedde? Og hvor fort kan vi forvente forbedring?

Med skade på Markus og en forholdsvis gigantisk tropp gjør vi opp en...


Jun 22, 2023

Rexit har skjedd - Rekdal og Frigård er ferdige som trenere i Rosenborg, og Maalen/Rambo er ansatt som interimtrenere mens klubben lander på en permanent løsning.

Med slutt på Rekeball og en ny runde med "tilbake til røttene" på trappene - ledet an av en Eggen-disippel - må vi kanskje gå mot lysere tider? Eller...


Jun 14, 2023

I siste kamp før landslagspausen spiller Rosenborg 2-2 mot Stabæk på bortebane, og det er tid for å tømme ut litt tanker om hvor vi er. Og hvor vi VAR. Hø hø. Er dette trenerregimet så dødt som mange mener, eller er det liv laga litt til?

Vil du være med i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2023 melder du deg...


Jun 7, 2023

Rosenborg har levert årets - kanskje tiårets - dårligste kamp og er ute av nok et NM. Stjørdals-Blink ble for sterke, men før de blir for høye og mørke er det verdt å påpeke at vi vant sjansestatistikken.

Så snudde det ganske greit hjemme mot HamKam - i en kamp med 4 mål rett vei, supporteraksjoner og sure...


Jun 1, 2023

Rosenborg har gått videre i NM med et klynk etter å ha spilt jevnt mot Trygg/Lade fra nivå 5, og fått et nytt tomålstap mot Brann. Vi snakker selvfølgelig om det, men mest av alt snakker vi med Snorre Valen, som satte fyr på Rosenborgland med sin kronikk "Janusansikt i sort og hvitt" tidligere i år. Vi snakker...