Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Jul 26, 2023

Etter seieren i Drammen har vi både en seiersrekke på gang og en borteseier! Pilene peker stadig mer oppover for Maalens RBK, og nå venter Europa bak neste hjørne. Og opprydningen i stallen har startet. Er vi gode nok? Klarer vi å sko laget for en meget viktig høst?

Med Eirik og én Rune på sommerferie får...


Jul 19, 2023

ENDELIG! En etterlengtet seier kom endelig for Svein Maalen, oss supportere, hele klubben egentlig. Vanvittig deilig med en trepoenger-igjen.

Vi snakker om hvordan det skjedde og så alt mulig annet rundt RBK med salg- og markedssjef Stian Moursund. Det blir draktdesign, setetelling og masse annet i en lang og...


Jul 12, 2023

Kamp tre. Tap tre. Vi scorte et mål, men det var det.

Poesi er ikke vår sterke side, akkurat som det å vinne kamper ikke er RBK sin akkurat nå. Hvorfor det? Hvilke trender begynner å utkrystallisere seg under Maalen? Kan dette fikses?

Du vet hvordan dette funker nå. Vi prater om det, vi kritiserer, vi stiller...


Jul 5, 2023

På to kamper under Svein Maalen står RBK igjen med 0 poeng og 0 mål. Vi visste det ville ta tid å snu det, men ingen kan nekte for at det svir. 

I Ålesund kokte det såpass at det ble munnhuggeri mellom spillere og supportere. Vi snakker derfor litt med "hu mor" kjent fra Kjernen, tifo-miljøet og Øvre Øst...