Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Nov 15, 2023

Etter to oppturer på rad leverer herrelaget søppel i Sandefjord, damelaget roter seg ut av gullstriden, og Kai Erik Steen når stadig nye høyder. Negativpodden er grinete og tar alt tungt, til tross for at vi er trygge fra nedrykk. Kan denne sesongen være slutt snart?

A-laget herrer spiller ikke denne helga, så vi...


Nov 8, 2023

Seier 3-1 over røkkesmurfene etter en tidvis amper og eksplosiv kamp, med den lokale up-and-coming superstjerna som matchvinner, rødt kort til en nevemagnet og alle teoretiske muligheter for nedrykk borte? Vi takker og bukker og koser oss med hvor deilig dette smakte!

Ellers sporer vi av i kjent stil med dommer/VAR,...


Nov 1, 2023

Det er veldig få ting i verden som er så deilig som å slå den selverklærte universets gave til fotballen, og så etter to måneder uten seier, da..! Det går an å glede seg litt i øyeblikket selv om det var mye med kampen som ikke var bra også.

Vi tar et kort stopp innom trenerjakten, og ser frem mot søndagens...


Oct 25, 2023

Gutta klarte bare ett poeng mot nedrykkskandidat Stabæk, damene mistet serieledelsen i Bergen, og den resultatmessig dårligste sesongen på ganske mange tiår begynner å se ut som et ufravikelig faktum. Vi er det tiende beste laget i Norge. Og som statistikk vi diskuterer underveis skal vise - skyldes dette også...


Oct 18, 2023

Ingen kamper for hoved-Rosenborg siden sist, men vi klarer likevel å røre i over to og en halv time. Det skjer takket være storfint besøk av Kjernen-leder Bjørn Skar, som forteller om hvordan det er å bli oppfattet som kvinnehater, få kjeft av ukjente Drammensere, ny-produksjonen av Lysholmer og mer til. I...