Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Mar 29, 2023

I denne episoden ønsker vi endelig velkommen til vårt nye faste medlem av podcasten - selveste bukselorden Øivind Bremnes!

Rosenborg har spilt to kamper på Koteng Arena siden sist - en overbevisende kamp med mål, dominans og artig og angrepsvillig fotball, og så var det herrelaget da.

Hva er verst - at vi fortsatt...


Mar 23, 2023

Årsmøtet for 2023 er unnagjort uten så veldig mye drama. Men noen spørsmål dukker jo opp, med tanke på hvor lite kontroll vi ser ut til å ha hatt økonomisk de siste årene. Så serverte vi nok en kamp nesten kjemisk fri for sjanseskaping - mot OBOS-motstand. Da blir det selvfølgelig litt å Troillprate om!

I...


Mar 15, 2023

Rosenborg-sesongen 2023 er offisielt i gang, og startet med et ynkelig klynk da laget leverte en av de svakeste prestasjonene i moderne tid i cup-kamp i Stavanger. Heldigvis blir det jo bedre enn dette ganske snart... eller gjør det det?

I tillegg snakker vi om årsmøtet som er over i det denne episoden er publisert....


Mar 8, 2023

Den faktiske sesongstarten til Rosenborg er rett rundt hjørnet, og NM-kampen mot Viking i Stavanger markerer første tellende kamp for året. Vi snakker treningskamp, stall, muligheter til å gå videre og møte Glimt, samt ser på litt temaer rundt det nært forestående årsmøtet i klubben. Og damefusjonen igjen,...


Mar 1, 2023

Det nærmer seg sesongstart for Rosenborg, så det var på tide å våkne fra dvalen og skravle litt RBK igjen!

Vi snakker om salget av Casper Tengstedt og hvordan hans produksjon av målpoeng skal erstattes, om andre spillere inn og ut, om spillestil og forventninger og økonomi og litt av hvert annet. Lenge siden sist...