Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 25, 2023

Alt lå klart - egget var sendt på ekskursjon til Finland, spennende gjest var booket, og gjennomføringen av det nøye planlagte manuset var drillet.

Så måtte dessverre gjesten melde avbud (gyldig fravær - kommer på pod så fort vi får til!), teknikken motarbeidet oss og ting ble som de ble. 

Dermed ble det å...


May 20, 2023

Etter et hederlig tap i Bodø og en trepoenger hjemme 16. mai er vi kanskje friskmeldt? Eller er vi fortsatt et stykke unna der vi bør være? Det er vel sikkert ikke noe stort sjokk hvor vi faller ned, men vi forsøker likevel å se litt på veien fremover for et RBK hvor lite går på skinner ennå.

På grunn av at...


May 10, 2023

Bunnen var selvfølgelig ikke nådd. Først kommer Brann - et nyopprykket lag - og er fortjent oddsfavoritt på Lerkendal. Så kommer et elendig vif og mer eller mindre spiller oss ut. Det er ingen tvil om at det vi faktisk har levert i tellende kamp er katastrofe og patetisk. Kan dette få noe annet utfall enn det...


May 3, 2023

Etter den fantastisk dårlige Sandefjord-kampen, kom en ny tristesse mot Odd. Det var litt bedre, men man må lete med lykt og lupe for å finne lyspunktene. Har dette prosjektet strandet?

Bukselorden feiret bursdag og vikar for anledningen var Emil Pedersen Grønn. For ordens skyld ble denne episoden spilt inn...