Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Aug 30, 2023

Etter en vond uke sist, føles det litt bedre at vi feier over Aalesund med 4-0 på Lerkendal. Men er de et godt nok lag til av vi skal være skikkelig fornøyd med dette?

Vi snakker om kampen, om overgangsvinduet som går mot slutten, om Nypan-familiens gode holdninger, og ser frem til kampen i Tromsø.

For ordens...


Aug 23, 2023

Rosenborg er for lengst ferdig i NM for i år. Etter den siste uka er vi også ute av Europa 2023, og det begynner å ligne stygt på at Europa 2024 også forblir en fantasi.

Tapene mot Hearts og HamKam gjør vondt, vi blir mugne og grinete og krakilske, og vi forsøker å se med kritisk blikk på det som ble gjort. For...


Aug 16, 2023

Anført av Sverre Nypan i superform slo vi Hearts 2-1 på Lerkendal. Er det nok til å ta returoppgjøret? Er forsvaret vårt robust nok, og klarer de å holde på ballen når det koker? Og hva med HamKam, som får låne Morten Bjørlo i tide til å gjøre livet surt for oss? Hvorfor er Marius Broholm fortsatt i...


Aug 9, 2023

Vi klarte å krige oss videre mot et publag i ECL-kvalik. Vi slo Haugesund på et tradisjonelt veldig vanskelig bane for oss. Den nye dansken vår er god. To av ungutta scorer mål. Det er nye skader på gang. Noen gamle kjente er tilbake. Jepp, du gjettet rett - det er masse å snakke om i RBK-land!

Denne gangen får...


Aug 2, 2023

Vi har trøblet i nord-Irland, vi har snudd 0-2 til 3-2-seier hjemme mot Odd, Ole Sæter-sagaen fortsetter, overgangsvinduet er åpent, og Rosenborg ligner så smått litt på Rosenborg igjen. Både på banen og med tre seire på rad i serien er det liksom noe kjent over det hele.

Hvorfor klarer vi ikke å slå...