Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Sep 30, 2020

Vi har slått Alanyaspor og gått videre til play-off for Europaligaen, der PSV venter på Lerkendal. Vi har slått Elite/seriens desiderte bunnlag, AaFK, med ligaens mest unødvendige tosk Fredrik "Ronny" Carlsen på laget. Og vi har fått Markus Henriksen tilbake.

I tillegg snakkes det om Torgeir Børvens...


Sep 23, 2020

Vi har slått Ventspils 1-5 borte, Haugesund 2-1 hjemme, Holmar har signert og (re)debutert, og Pa Konate har også spilt sin første kamp for RBK.

I tillegg har noen av unggutta blitt lånt ut. Og så ser vi litt nærmere på garderobe-stuntet til Åge for en tid tilbake. God stemning i ukas Troillprat...


Sep 16, 2020

Åge II-æraen er i gang, og åpnet med en ganske skuffende 3-3-kamp i Drammen. Ble det for mange spillere tilbake fra skade på én gang?

Pa Konate er klar for RBK, Holmar ryktes å vurdere en retur, og vi skal straks spille mot Ventspils i runde 2 av EL-kvaliken. Det er nok til å fylle en liten fotballkamp i lengde i...


Sep 9, 2020

Ingen kamper siden sist. Et rykte om ny venstreback (som etter at episoden ble spilt inn også har materialisert seg). Damene tok en viktig skalp på bortebane.

Vi klarer likevel å skvise ut litt i overkant av en og en halv time Troillprat om det som skjer - en del av det fordi vi prøver ut et nytt konsept med en...


Sep 2, 2020

Vi har kommet oss forbi Breidablik i EL-kvalik etter 30 ok minutter, og vi avsluttet Rambo-æraen med en forholdsvis kjip 2-2-kamp mot Stabæk. Nå er det landslagspause, og om en uke er nytt overgangsvindu oppe. Hva skjer fremover i Åge Fritjof Hareides RBK?

Vi satset på å holde det under en time denne gangen, og...